Selskabslokale

Vores selskabslokale

Vi har indrettet et særligt lokale til jer, der ønsker at opleve Barr i mere intime rammer med tid og ro til at nyde samværet med jeres eget selskab.

Lokalet vil være jeres hele aftenen, hvilket giver os mulighed for at give jer en udvidet Barr-oplevelse.

Vores selskabslokale ligger på 1. sal lige henover restauranten – med udsigt til Københavns havn. Lokalet kan reserveres for selskaber på mellem 12 og 20 personer, og vi tilbyder én fast pakke til 1.795,- pr person, bestående af aperitif ved ankomst, 6-retters menu samt øl- & vinmenu, vand med/uden brus og kaffe eller te.

Menuen afspejler den aktuelle sæson – sammensat af Barr-klassikere og aktuelle retter fra kortet. Vi har vist et eksempel på menu nedenfor.

Har I særlige ønsker til menu eller drikkevarer, gør vi naturligvis hvad vi kan for at imødekomme dette mod et eventuelt tillæg til kuvertprisen.

Du kan skrive til os med forespørgsel og særlige ønsker på booking@restaurantbarr.com

Vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen.

Eksempel på menu – Julen 2018

Klejne med gåsebryst og peberrodsfløde

Gravad laks fra færøerne med sennepssauce og æble

Glaseret revelsben med tyttebær og gran

Andesteg med vinterkål, sort trøffel og karameliserede kartofler

“Ostebord” med kiks, henkogt frugt og valnødder

Ris a la mande med rigtig meget vanilje og gemte stenfrugter

Nordatlantens Brygge

Pakhuset fra 1600-tallet beliggende ved Københavns ikoniske havnefront var tidligere centrum for samhandlen med Færøerne, Island og især Grønland.

I dag huser bygningen den Islandske ambassade, et spændende kulturcenter og Restaurant Barr som ligger tættest mod havnen med udsigt over vandet.