Om os

Om Barr

Spise på Barr

Barr er en uformel restaurant og bar, et sted hvor du kan kigge forbi med venner og familie til en øl og en snack, en hurtig middag eller en fuld tasting menu bestående af udvalgte klassikere og favoritter. Vi holder åbent til aften alle ugens dage og til frokost fredag, lørdag og søndag. Vi tilbyder à la carte samt en fireretters menu til 600 kr. som varierer i løbet af året.
Da vi har en ølbar med plads til 30 gæster i direkte forbindelse med restauranten, har vi et naturligt fokus på øl og akvavit. Vi tilbyder dog også et udvalg af cocktails og vin. Alle drikkevarer kan nydes i både restaurant og bar, og den fulde menu er ligeledes tilgængelig begge steder.

Barr: udforskning af nordsøkøkkenet

Ligesom vi kender det fra middelhavskøkkenet, der betegner madtraditionerne fra landene i regionen omkring Middelhavet, ønsker vi på Barr at udforske de traditionelle mad- og drikkevaner, der findes nær Nordsøen og Det Baltiske Hav; et område der strækker sig fra Irland og Storbritannien, til Benelux, Tyskland, Polen, de Baltiske lande og Skandinavien. På Barr respekterer vi traditionerne, men vi ønsker også at være kreative og afsøge nye muligheder, så vi kan præsentere vores gæster for den bedste udgave af nordsøkøkkenet.

Thorsten og Barr holdet

Nordsøregionen

Det kræver ikke megen research at finde frem til de mange ligheder i mad- og drikketraditioner der findes blandt landene i denne region. Selve ordet barr trækker tråde flere steder fra. Barr betyder for eksempel afgrøde på oldirsk og byg på oldnorsk, en historisk vigtig afgrøde for denne region og dens traditioner.