Ølbar

Velkommen til Ølbaren

En, to, tre øl tak!

I åben forbindelse med restauranten ligger vores bar med plads til 30 gæster. Ligesom restauranten har baren åbent alle ugens dage. Udvalget af drikkearer er inspireret af de traditioner vi kender fra Nordsøregionen, af nogle kendt som øl- eller akvavitbæltet. Vores hovedfokus ligger derfor på øl, men vi tilbyder samtidig et større udvalg af alkohol, cocktails og vin, samt muligheden for at bestille fra restaurantens menukort. Baren er et hyggeligt og varmt sted at nyde en øl og en snack eller en hurtig hverdagsmiddag (vores schnitzel og en øl er en favoritkombi). Reservation er ikke påkrævet.

Vi tilbyder et bredt udvalg af øl, både på fad og flaske. Vi har sorteret udvalget baseret på smagsprofil. Hermed håber vi, at det vil være lettere for dig som gæst at eksperimentere og afprøve noget nyt, eller blot at finde netop det, du har lyst til. Vores brygmestre er desuden altid til stede og klar til at assistere med at finde det, du søger, at besvare eventuelle spørgsmål, eller at nørde over ingredienser, teknikker, bryggerier eller andet relateret til øl.


Se drikkemenu

Hvad er der i hanerne?

Med et udvalg af 10 øl på fad samt en længere liste af flaskeøl, arbejder vores team af bryggere løbende sammen med en række uafhængige bryggerier for at skabe et unikt udvalg, der skifter fra uge til uge. Vi tilbyder et bredt udvalg af øltyper – både traditionelle og moderne. Fra hvede, til pilsner, lambic, imperial stout, pale ale, og funky fadøl.