“Madkulturen i denne region har altid fascineret mig. Fra frikadeller og schnitzel, til marmite og sauerkraut, alle retter jeg husker fra min barndom. På Barr ønsker vi at vække disse varme mad-minder, men samtidig skubbe lidt til folks forventninger og servere den bedste udgave af retterne i hyggelige og imødekommende omgivelser”.

Thorsten Schmidt, Indehaver

Velkommen til Restaurant Barr

Nye traditioner fra Nordsøregionen

Barr er en uformel restaurant med tilhørende bar. Der serveres Nordeuropæiske retter som fx saltede vafler, schnitzel og frikadeller, samt et udvalg af traditionelle øltyper, akvavit og vin. Barrs menu formidler essensen af det, vi har valgt at kalde Nordsøkøkkenet.


Se menuen → 

Thorsten Schmidt

Thorsten, der er tidligere kok og ejer af restaurant Malling & Schmidt i Aarhus, rykkede for nyligt teltpælene op og flyttede til København for at udforske de uprætentioøse men indbydende retter, han husker fra sin barndom. Han voksede op på grænsen mellem Danmark og Tyskland, og opvæksten i Norderuopa danner baggrund for den stemning, han bringer til restaurant Barr.


Mere om Thorsten og Barr →

Vores selskabslokale

Vi har indrettet et særligt lokale til jer, der ønsker at opleve Barr i mere intime rammer med tid og ro til at nyde samværet med jeres eget selskab. Læs mere om mulighederne her..

ÅBNINGSTIDER

MANDAG-TORSDAG 17.00-23.00

FREDAG-LØRDAG 12.00 – 24.00

SØNDAG 12.00-16.00

KØKKENETS ÅBNINGSTIDER

FROKOST (FREDAG-SØNDAG) 12.00 – 13.00 (Julebord)

AFTEN 17.00 – 21.30